اجرای سقف شیبدار ارزان

اجرای سقف شیبدار یا همان سقف مخروطی، به دلیل زیبایی و استفاده از فضای بالایی ساختمان، بسیار محبوب است. در ابتدا، باید ساختار اصلی سقف را با استفاده از چوب و قوطی‌های فلزی برای پشتیبانی از سقف ساخت. سپس باید لایه ایزوگام را روی ساختار نصب کرد تا از نفوذ آب جلوگیری شود. بعد از نصب لایه ایزوگام، باید لایه ای از بادآور را روی ساختار نصب کرد. سپس باید شیب سقف را با استفاده از چوب و کاغذبافت درست کرد. بعد از ساخت شیب، باید آن را با مصالح مناسبی پوشاند. معمولاً در سقف شیبدار از تخته های چوبی، سرامیک یا شیشه برای پوشش استفاده می شود. در نهایت، باید سقف را رنگ آمیزی کرد. برای اجرای سقف شیبدار بهتر است با متخصصان مجرب در این زمینه مشورت کنید و از منابع آنلاین برای یادگیری در مورد این فرآیند استفاده کنید.
سقف‌های سبکی که حداقل پانزده درجه و حداکثر هفتاد درجه شیب داشته باشند، سقف شیبدار گفته میشود. شیب استاندارد سقف‌های شیبدار در آیین‌نامه‌ها و مقررات ساختمانی حداکثر دو متر راس ارتفاع و حداقل ۱۰ درجه شیب میباشد.
سقف شیبدار معمولا در مناطق پربارش و سردسیر جهت جلوگیری از نفوذ اب و رطوبت به ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد.
اما این نوع از سقفها در مناطق گرم و خشک نیز مورد استفاده قرار میگیرند. سقفهای شیبدار در مناطق گرم طوری اجرا میشوند که گرمای کمتری را جذب کنند.

سقف شیبدار شینگل

سقف شیبدار شینگل، یک نوع سقف است که در آن از شینگل هایی که از جنس آسفالت و یا سیمانی هستند برای پوشش سطح سقف استفاده می‌شود. این نوع سقف معمولاً در مناطقی با بارندگی فراوان مورد استفاده قرار می‌گیرد زیرا شینگل ها به خوبی از آب و رطوبت محافظت می‌کنند.

طراحی سقف شیب دار

برای ساخت سقف شیب دار شینگل، نیاز به قرار دادن یک سازه حمایتی از چوب یا فلز در زیر سطح سقف است تا شینگل ها بر روی آن قرار گیرند. سپس شینگل ها به صورت یکپارچه با یکدیگر به سطح سقف نصب می‌شوند.

برای محاسبه مقدار شینگل مورد نیاز برای سقف شیبدار، باید ابتدا مساحت سطح سقف را محاسبه کنید. سپس با توجه به ابعاد شینگل ها و روش نصب آنها، می‌توانید تعداد و مقدار مورد نیاز را به دست آورید.

به هر حال، برای محاسبه دقیق تر مقدار شینگل مورد نیاز برای سقف شیبدار، بهتر است با یک سازنده یا متخصص ساختمانی مشورت کنید.
طراحی سقف شیبدار باید با توجه به نیازها و شرایط خاص ساختمان صورت گیرد. در این رابطه، می‌توان به مواردی مانند ابعاد ساختمان، شیب سقف، جنس و نوع شینگل ها، سیستم رطوبت‌گیری و تهویه و… اشاره کرد.

یکی از مهمترین نکات در طراحی سقف شیبدار، انتخاب شیب مناسب است. شیب سقف باید به گونه‌ای باشد که بتواند آب را به خوبی از بین ببرد و از مشکل نشتی سقف جلوگیری کند. برای ساختمان‌هایی که در مناطقی با بارندگی شدید وجود دارند، شیب سقف باید بیشتر از 30 درصد باشد.

در انتخاب جنس و نوع شینگل ها هم باید به نکاتی مانند قابلیت مقاومت در برابر آب و رطوبت، مقاومت در برابر باد و ضربه، طول عمر مفید و قیمت توجه کرد. انتخاب شینگل های با کیفیت بالا، باعث افزایش عمر مفید سقف می‌شود و در نتیجه هزینه های تعمیر و نگهداری کاهش می‌یابد.

سیستم رطوبت‌گیری و تهویه نیز باید به صورت دقیق در نظر گرفته شود تا از مشکلات رطوبت و تهویه مناسب در سقف جلوگیری شود. برای مثال، استفاده از ورق‌های رطوبت‌گیری و سیستم های تهویه مطبوع، می‌تواند به بهبود عملکرد سقف شیبدار کمک کند.

در کل، برای طراحی سقف شیبدار، بهتر است با متخصصان معماری و ساختمانی مشورت کنید تا طرحی کامل و بهینه برای ساختمان شما ارائه دهند.

مزایای استفاده از سقفهای شیب‌دار:

1-زیبایی ظاهری ساختمان
2-ارزان بودن
3-جلوگیری از اتلاف انرژی
4-جلوگیری از ورود رطوبت و آب به داخل ساختمان
5-نصب و اجرای سریع

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *