تعمیر سقف شیب دار

تعمیرات سقف شیب دار

تعمیر سقف شیب دار، سقف‌های شیب‌دار از جمله سقف‌هایی است که روی اکثر خانه‌های شمالی ساخته می‌شود؛ زیرا این سقف‌ها از ورود چشمه‌های باران به درون خانه جلوگیری می‌کنند. این نوع سقف‌ها اگرچه نسبت به سایر سقف‌ها وزن سبک‌ترین دارند اما عایق حرارت بسیار فوق‌العاده‌ای هستند.
سقف شیب دار چیست ؟
سقف شیب دار یا همان سقف شیروانی، در اشکال سه گوش طراحی و تولید می‌شوند. در حقیقت اگر این سقف‌ها را از زاویه روبرو مورد بررسی قرار دهید‌. تنها یک شکل مثلثی مشاهده خواهید کرد. کاربرد این سقف‌ها در مناطقی که باران خیز بوده. و دارای رطوبت هستند. بسیار زیاد است. حتی می‌توان گفت که استفاده از این سقف‌ها روی خانه‌های شمالی امری ضروری است‌.

مصالح استفاده شده در سقف شیبدار

با پیشرفت امکانات، برای ساخت و تولید سقف‌در سقف شیب دارهای شیب‌دار از مصالح گوناگونی کمک می‌گیرند‌. خاک رس از جمله مصالحی است که وجود آن در ساختار سقف‌های شیب‌دار امری ضروری است. در حقیقت از خاک‌رس برای تولید کاشی‌های سفالی استفاده می‌شود. از دیگر مصالح بکار رفته در سقف شیب‌دار می‌توان به سنگ اشاره کرد. سنگ موجود در سقف شیب دار سبب افزایش استحکام و مقاومت آن می‌شود. فلز هم از دیگر مصالح کاربردی در سقف شیب دار است. در حقیقت می‌توان گفت. که سقف شیب‌دار بدون فلز هیچگونه مقاومتی در برابر ضربه‌ها ندارد. آسفالت ترکیبی، شینگل و بتن از دیگر مصالحی هستند که به صورت رایج در ساختار سقف‌های شیب‌دار از آن‌ها استفاده می‌شود.

علت خراب شدن سقف‌های شیبدار

سقف‌های شیب‌دار را در زاویه ‌های تند الی باز می‌سازند. برخی از افراد به دلیل اینکه سقف خود را خیلی به صورت شیب‌دار در نمی‌آورند، سبب خراب شدن آن می‌شود.‌ این امر به دلیل این است. که هنگامی که باران، قطره‌های باران در فرو رفتگی‌های سقف می‌ماند. و سرازیر نمی‌شود؛ در نتیجه پس از مدتی سقف آسیب دیده. یا حتی سوراخ می‌شود. در برخی مواقع، سقف شیب‌دار استفاده شده. بالای خانه، از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار نیست. در این صورت با شدت گرفتن باد یا بروز طوفان، احتمال اینکه سقف از جایش کنده شود وجود دارد.

تعمیر سقف شیب‌دار

در برخی موارد مشاهده‌ می‌شود. که قطره‌های باران از سقف چکه می‌کنند. این امر به دلیل این بوده. که در سقف شیب‌دار شما نشتی‌هایی به وجود آمده است. شاید تصور کنید که بروز این صحنه، یک مشکل کوچک است. یا حتی بیخیال تعمیر کردن آن بشوید. اما باید بگوییم که بر خلاف تصور این رویداد می‌تواند نشانه یک مشکل بسیار بزرگ باشد. در ابتدا اولین کاری که شما باید بکنید. این است که محل دقیق نشتی را بر روی سقف پیدا کنید.
سقف‌های شیب‌دار معمولاً به دلیل اینکه پوشش‌شان خراب یا دچار شکستگی می‌شوند. در آن‌ها نشتی به وجود می‌آید. اگر پس از بررسی متوجه شدید که پوشش سقف شما آسیب دیده است. هر چه سریعتر باید نسبت به تعویض آن اقدام نمایید. از دیگر علت‌هایی که سبب بروز نشتی در سقف می‌شود، نصب نادرست آن است. اگر نصب آب‌بندی، چفت‌ و بست اصولی سقف درست انجام نگیرد. آب باران را به راحتی از خود عبور داده. و شما شاهد چکه کردن آب از سقف‌تان خواهید بود.

چگونه می توان از نشتی سقف شیب دار جلوگیری کرد؟

برخی مواقع افراد به دلیل اینکه نسبت به سقف شیب‌دار کم توجهی می‌کنند، پس از مدتی آسیب‌دیدگی‌هایی روی سقف ظاهر می‌شود. گاهی اوقات این آسیب دیدگی‌ها آنقدر جدی می‌شوند. که شما برای تعمیر یا تعویض آن، هزینه‌های بسیار زیادی بکنید. در ادامه به بررسی چند مورد از چگونگی جلوگیری از نشتی سقف شیبدار می‌پردازیم:
زاویه سقف شیب‌دارتان را به گونه‌ای انتخاب کنید. که هنگام بارش باران، آب باران در فرورفتگی سقف، تجمع نکند.
حتما توجه داشته باشید. که سقف را در مکان مناسب و با دقت کافی نصب کنید.
حتماً سالیانه سقف شیب‌دارتان را بررسی کنید تا در صورت نیاز، آن را تعمیر کنید. و از بروز دیگر مشکلات جلوگیری کنید.
در خرید مصالح سقف یا خود سقف حتما بهترین کیفیت را انتخاب کنید. تا در طول مدت زمان طولانی دچار آسیب‌دیدگی نشود.

جمع بندی

سقف‌های شیب‌دار نمای بسیار زیبایی به خانه‌های شمالی می‌بخشند. علاوه بر این وجود آن‌ها از بروز نم و یا حتی فرو ریختن. سقف بر اثر بارندگی شدید جلوگیری می‌کند. اما گاهی اوقات این سقف‌ها دچار آسیب‌دیدگی می‌شوند. که هر چه سریعتر باید آن‌ها را تعمیر و در صورت لزوم تعویض کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *